Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Mac OS 10.16 kan bli historiskt – här är vad vi hoppas på


Nyhetsroboten
 Share

Rekommendera Poster

Nyhetsroboten
325905424.jpg
Det finns flera viktiga nyheter vi vill se i nästa version av Mac OS, men självklart är det en nyhet som lär väga allra tyngst. Här är MacWorlds förhoppningar om nästa version av Macens operativsystem.Oix81JTcg4A

Läs hela artikeln här

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Mac OS X är numera en kontinuerlig buggfest eftersom det nästan på ett klockslag varje år ska prånglas ut nya sköna funktioner, som sedan tar ett år ungefär att rätta till. Annat var det förr, då släppte man nya katter när de var redo (nåja, utom Leopard, då, burr...).

Hur vore det om man skrotade de infantila namnen/årsrevisionerna och bara kallade det macOS och sedan får nyheterna komma lite som det passar utvecklarna i stället?

Nä, det kan inte räknenissen Cook tolerera. Han måste säääälja.... Han är i upplevelseindustrin, för nära Hollywood... :pinch:

 

Redigerad av Alix
  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Enda chansen för detta OS att bli historiskt är att man har arbetat bort buggarna INNAN man släpper det. Men själv kommer jag att vara högst fientlig och vänta innan jag ens tar i det med tång. Apple är så rikt att de borde skämmas extremt mycket för att de lägger pengarna på hög i stället för att släppa fungerande OS.

  • Rösta upp 1
  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 Share



×
×
  • Skapa nytt...