Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Stänga av look up funktionen?


BosseBus
 Share

Recommended Posts

Jag har aldrig använt mig av denna funktion. Däremot kopierar jag ofta adressen och kommer åt den där förbaskade pilen med jämna mellanrum.

Hur stänger jag av funktionen?

Ha det gott!
/Bosse

Lager 2.png

Link to comment
Share on other sites

Kanske denna lösning:

Stänga av Platstjänster för Spotlight-förslag

  1. Välj Apple-menyn e043ddf1a45711e13f0b30612db65e21.png > Systeminställningar på datorn, klicka på Säkerhet och integritet och sedan på Integritet.

     

  2. Lås upp låssymbolen 314aad0915d1135d3070820482bc2166.png genom att klicka på den och ange användarnamn och lösenord för en administratör.

  3. Klicka på Platstjänster i sidofältet, klicka på Detaljer bredvid Systemtjänster och avmarkera sedan kryssrutan Platsbaserade förslag.

Link to comment
Share on other sites

1 timme sedan, polken säger:

Kanske denna lösning:

Stänga av Platstjänster för Spotlight-förslag

  1. Välj Apple-menyn e043ddf1a45711e13f0b30612db65e21.png > Systeminställningar på datorn, klicka på Säkerhet och integritet och sedan på Integritet.

     

  2. Lås upp låssymbolen 314aad0915d1135d3070820482bc2166.png genom att klicka på den och ange användarnamn och lösenord för en administratör.

  3. Klicka på Platstjänster i sidofältet, klicka på Detaljer bredvid Systemtjänster och avmarkera sedan kryssrutan Platsbaserade förslag.

Tack, tack, tack!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...