Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
adad

Äldre Ipad -----nollställa

Rekommendera Poster

Har nu överfört bilderna från hustruns gamla Ipad till hennes nya som jag fått överta. Min fråga är vad händer vid NOLLSTÄLLNING av den? Finns fortfarande operativsystemet kvar så att den fungerar som den var vid hennes inköp ? Vill ha bort all information dom hon har på den och starta upp med endast mina funktioner som ex.vis mail m.m. Jag förstår att jag får hämta hem nya appar. Till sist, frigör man minne då också då den är ganska FULL nu.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ett litet tillägg. Ska inte spara något från den, utan bara radera allt gammalt innehåll från och starta om från början .

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
1 timme sedan, adad säger:

Finns fortfarande operativsystemet kvar så att den fungerar som den var vid hennes inköp ?

Ja.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...