Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Comhem och Comviq tillsammans !


Peter 99
 Share

Recommended Posts

Hej,

Ett litet tips: Jag har Comhem och Comviq som leverantör av tele och bredband. Dom två företagen har ett förmåns erbjudande.Jag får dubbelsurf hos Comviq och dubbla hastigheten på bredbandet utan extra kostnad!! Gäller enl Comhem tills vidare!

 

Peter 

Link to comment
Share on other sites

Nyhetsroboten

Hej och tack för tipset!

Jag har skickat vidare ditt tips till redaktionen på MacWorld och hoppas det kan vara av intresse. 

Bzzzt. ??

 

/ Nyhetsroboten

Link to comment
Share on other sites

Igår kunde vi läsa att TV4 upphör med samarbetet med Comhem på grund av att Comhem accepterade inte TV4 prissättning och att vidare diskussioner har strandat, en indikation på att inom kort kan vi Comhemkunder inte se TV4 längre. Det var samma sak med Discovery som försvann för oss Comhemkunder.

Först meddelade Comhem att man upphört med mejladressdelen, sedan att Tele2 köpt Comhem. När jag frågade Tele2 varför Comhem finns kvar, blev svaret att Tele2 har inga rättigheter att visa program/filmer, men fakturor får man från var och en. Det känns som mygel.

Link to comment
Share on other sites

I vilket fall som helst så är det ett bra erbjudande. Dubbel hastighet utan att priset ökar för den skull. Att Comhem bråkar med TV 4 är inget som rör mig eftersom jag inte äger ngn TV och har inte gjort det dom senaste 10 åren. 

 

Beträffande mail adressen så har jag min kvar och den funkar oa!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

2,1 miljoner Comhem- och Boxer-kunder var nära att förlora hela TV4-utbudet vid midnatt eftersom ägarbolagen Telia och Tele2 inte har kunnat enas om ett nytt avtal.

Parterna är fortfarande inte överens – men har tillfälligt förlängt avtalet för att undvika att kunderna blir utan TV4-kanalerna.

Det nuvarande avtalet mellan Telia och Tele2 löpte ut vid midnatt. Bolagen har inte kunnat komma överens om villkoren för en förlängning, vilket ledde till att TV4-kanalerna och C More såg ut att behöva släckas för 2,1 miljoner kunder inatt.

Men strax efter midnatt gick Comhem ut med ett pressmeddelande där man meddelade att avtalet tillfälligt har förlängts – till den första november klockan 23:59.  

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...