Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Hackintosh: Detta krävs för att köra Mac OS – på en PC


Nyhetsroboten
 Share

Recommended Posts

Jag har själv byggt en hackintosh tillsammans med en polare för inte så länge sedan och det fungerade kanon. Det stämmer att Apple försöker försvåra för "hackintoshare" men de gör det uppenbart ganska halvhjärtat för det krävs inga större kunskaper att förbigå det.

Det är helt enkelt så att hackintosh-datorer inte utgör någon konkurrens för Apples produkter och därför bryr de sig inte överdrivet mycket. 

Dock är det mig veterligen ingen som fått iCloud-sync, FaceTime och iMessage att funka utan att kopiera en riktig macdators  serienummer, det funkar alltså inte med Clover configurator som en del mindre seriösa sidor påstår.

Problemet med att göra det är dock att hackintosh-datorn och den riktiga macdatorn får inte vara uppkopplade samtidigt eller ens någonsin efter det, då kommer nämnda funktioner att sluta funka.

Det lustiga är att det går alldeles utmärkt att logga med sitt Apple-ID på tex Mac app store, eller kanske inte så lustigt...Apple säljer nog gärna appar via deras store oavsett vilken hårdvara man kör på. ?

Edited by Erik1900
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...