Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Flickanpanorra

Problem med aktivitet på Apple watch!

Rekommendera Poster

Ok ska försöka förklara.

Kort och gott så slutade appen ”aktivitet” att fungera som den brukar på min apple watch i maj månad. Ringen träning rörde sig i stort sett inte alls trots att jag rörde mig och körde på som jag brukar.

 

Jag märkte även under en resa med min man att våra steg/hur långt vi gick skilde sig jättemycket trots att vi gick bredvid varandra hela dagarna.

 

Jag har varit i kontakt med applesupport typ 10 ggr sen dess men mitt problem kvarstår. Nollställt klockan, tagit bort den, lagt till som ny, har kalibrerat om den och jadajada. För tre veckor sen lämnade jag in den och fick en ersättningsprodukt på garantin. Dagen efter jag fått klockan var jag på utflykt och gick HELA dagen. Träningstingen rörda sig typ 4 minuter på hela dagen. Normalt har jag stängt den efter en halv arbetsdag, när den fungerade som den skulle.

 

Kontakt igen med support som sa att jag skulle testa klockan med en annan telefon. Min man bar både sin och min klocka under en hel dag och det var stor skillnad i alla ringarna och även i steg/avstånd. DOCK så var min klocka (den som inte fungerat) kopplad till hans iphone och den klockan betedde sig normalt. Hans klocka som var kopplad till min iphone betedde sig som min brukar, dvs mycket lägre på aktivitet, steg osv.

 

Kontakt IGEN med apple som då vill att jag ska radera min telefon och ställa in den som ny för att se om det är någon inställning/bugg i min telefon som ställer till det. (Verkar ju så med tanke på att min mans klocka blev kass när den var kopplad till min telefon)

 

Jag har samma senaste uppdatering på min telefon som min man har, dock en nyare telefon.

Har någon varit med om ett liknande problem? Jag skall testa att återställa telefonen imorgon och se hur min klocka reagerar. Har googlat ihjäl mig men ger snart upp! Vad i min telefon kan det vara som ställer till det? Klockan fungerade perfekt i början.

 

 Klockan är senaste modellen och är 40 mm, även den har senaste uppdateringen. Min mobil är en iphone xs max.

 

bifogar bilder på klockorna efter att min man burit dom båda under en dag.

D880C48C-BC3C-4E1D-951F-80B07541B506.jpeg

C6020C20-4656-4148-909E-15BFAF1FE466.jpeg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...