Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Uppgifter: Apple Watch Series 5 släpps inom kort


Nyhetsroboten
 Share

Rekommendera Poster

Från macworld.com

 

Tekniska industrins räckvidd överstiger ofta sina grepp  Drömmarna för människorna som designar och bygger tekniska produkter kan inte vara mer ambitiösa, men att genomföra dessa drömmar kan ta tid, och ibland till och med uppfinningen av helt nya branscher.  Det är därför unga tekniska produktkategorier säljer löften, även om verkligheten inte är mycket kort.

 

 Dessa produkter når vanligtvis sin ideala form så småningom.  Men med Apple Watch känns det mycket som att vi har nått den punkten under de senaste åren.  Om mobilfunktionerna i Apple Watch Series 3 inte var den sista pusselbiten, var den uppgraderade skärmen i Apple Watch Series 4.

 

 De senaste tre åren har Apple introducerat en ny Apple Watch vid samma evenemang i september där den har avslöjat nya iPhone-modeller vilket har varit en vana för Apple så det mest troliga scenariot är att Apple om ett par veckor kommer att avslöja Apple Watch Series 5 på scenen i Steve Jobs Theatre i Cupertino.

 

Och ändå ... något säger till mig att det här året inte behöver följa de senaste årens mönster.  Serie 3 och serie 4 var enorma uppdateringar.  Kort om ett genombrott i batteritid eller skärmteknologi som ingen förväntar sig är det svårt att se varför takten i Apple Watch släpper måste fortsätta.  Och det finns många sätt att hålla Apple Watch fräsch utan en ny generation av klockhårdvara.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 Share



×
×
  • Skapa nytt...