Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Larz

Problem med TV-appen

Rekommendera Poster

Om det redan finns en liknande tråd så ber jag om ursäkt. Isåfall får ni gärna låsa eller radera den här tråden och hänvisa mig till lämpligare ställe.

 

Jag har haft väldiga problem med TV-appen i Apple TV4 dem senaste tiden. Jag använder TV-appen huvudsakligen för play-kanaler (SVT, Viafree, dplay) och Cmore. Först hade jag stora problem med att appen inte verkade synka vissa nya avsnitt av vissa serier, att den helt enkelt verkade sakna en del avsnitt för vissa serier, och ibland har den saknat vissa program helt och hållet som inte dyker upp i sökresultaten, fast jag kan hitta samma program utan problem i original-apparna, och ibland har appen missat att avisera mig om vissa nya avsnitt för vissa serier som jag har lagt till i Up Next.

 

Jag provade ett antal gånger med att ominstallera alla berörda appar och återansluta dom till tv-appen och har raderat all data för varje enskild app under TV-appens inställningar och har därefter addat alla program i Up Next på nytt. Har "force-quitat" och startat om Apple tv ett antal gånger och jag har givetvis den senaste versionen av tvOS. Och tillslut verkade det successivt bli bättre och bättre, även om det inte löste sig direkt. Det verkar som att det har löst problemet till stor del iallafall, nu verkar den överlag synka dom flesta nya avsnitten på ett korrekt sätt för dom flesta programmen och dom flesta programmen från dom berörda apparna verkar dyka upp i sökresultaten, och för det mesta verkar det fungera med aviseringen av nya avsnitt i Up Next.

 

Men det kan fortfarande vara problem med enstaka avsnitt då och då från vissa enstaka program, i vissa fall har avsnitten ramlat in i Up Next någon eller några dagar senare, men i vissa fall har den fortfarande inte aviserat några nya avsnitt överhuvudtaget och det är fortfarande vissa enstaka program som jag inte hittat i sökresultaten, fast jag vet att dom programmen finns i original-apparna.

 

Som nu t.ex. när Fuskbyggarna hade nypremiär, så kunde jag utan problem hitta den i Cmore-appen, men söker jag i TV-appen så finns den inte där. Som sagt verkar det fungera till störst del, men i vissa enstaka fall kan det fortfarande fela och där utbudet i TV-appen inte riktigt överenstämmer med utbudet i original-apparna. Någon som har liknande problem eller någon som vet hur man kan lösa det? Jag funderade på att återställa Apple TV helt och hållet, men det ser jag isåfall som en absolut sista nödlösning om jag verkligen måste. Men helst undviker jag det.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Återställ den inte. Kommer inte bli bättre. TV-appen fungerar inte bättre än sådär.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...