Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Manneman

Byta till Office från App Store

Rekommendera Poster

Har sedan länge ett 365-abonnemang. Har fram till nu installerat och uppdaterat det genom Office 365s hemsida och den inbyggda uppdateringsfunktionen. Nu har ju 365 släppts via App-Store och jag tänkte att det kan ju vara skönt att ha det installerat därifrån så att uppdateringarna sköts via App-Store.

 

Avinstallerar hela paketet. Startar om datorn, just in case. Installerar via App-Store och när jag väl startar någon av applikationerna så drar det igång... felmeddelande efter felmeddelande. Outlook kan inte använda lösenordet i nyckelringen, sessionen har gått ut...bla bla bla. T o m mitt iCloud loggas ut pga okänt fel (har samma e-postadress där). Avinstallerar versionerna från App-store och kör in det gamla hederliga och då funkar allt efter diverse inloggningar. Letar upp en guide på Apples supportsida hur man får bort alla spår av 365, följer instruktionerna, startar om, installerar från App-Store igen... samma sak.

 

Har någon annan råkat ut för liknande? Har kontaktat Office-supporten men de hänvisar till Apple. Det är så långt jag kommit.

 

Idéer någon?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...