Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Manoförce – Ett nytt mac-spel om hårdrock


Lynx and Badger

Rekommendera Poster

Lynx and Badger

Tjena!

 

Tänkte passa på att tipsa om ett mac-spel vi håller på att utveckla, som heter "Manoförce – A True Metal Adventure" (vi i denna frågan är två kompisar, som har en lång kärlek till gamla peka-klicka-spel och hårdrock).

 

Vi har aldrig designat ett spel tidigare och detta är till 100 procent gjort av ren och skär skaparglädje. Med dagens fantastiska möjligheter kändes det som en kul idé och resultat är långt över förväntan. Först var planen att göra en tjugo minuter lång hyllning till hårdrock, men nu sitter vi med ett flera timmar långt spel med galna karaktärer och kluriga pussel. Tänk gamla spel från LucasArts, så får du ett hum om vad vi strävar efter.

 

Manoforce – A True Metal Adventure handlar om Boogie, en tonåring som rymmer hemifrån för att se sitt favoritband Manoforce på deras avskedsspelning. Väl där, mitt ute i den australienska öknen (det enda stället Manoforce lagligt kan spela på för att slå ett nytt volymrekord), upptäcker han att även rockgudar kan behöva en hjälpande hand.

 

Spelet är gjort med hjälp av Unity och GIMP och är inspirerat av Spinal Tap såväl som gamla klassiska peka klicka spel som Monkey Island och Day of the Tentacle. Om du tycker att detta låter som en bra kombo för dig, får du gärna Manoforce på vår Facebooksida och följa oss under vårt arbete med detta mac-spel.

 

Vi planerar att släppa Manoförce – A True Metal Adventure till Mac, PC (hädar vi nu?) och förhoppningsvis iPhone och Android (aj, aj, aj…). Vi använder själva Mac och har designat allt på macdatorer. Vi vet också att det kan vara klurigt att få tag på mac-spel och hoppas givetvis att vårt bidrag till det skrala utbudet kommer att uppskattas.

 

Allt gott/

Lynx & Badger

 

VisitkortUpdated4RGB(1).jpg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 Reklam är inte ok i forumet. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Lynx and Badger

Hej! Om Admin anser att inlägget inte är relevant för forumet ber vi givetvis om ursäkt och då är vi övertygade om att denne plockar bort det direkt. Om det däremot anses vara ok, så kommer vi låta det vara kvar. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Reklam är inte tillåtet enligt forumreglerna

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Lynx and Badger

Poängen med detta var mest att vi ville dela med oss om vårt spel som är under utveckling. VI är långt ifrån färdiga och tänkte att det kanske var något som var kul för andra macanvändare att följe. Men om det klassas som kommersiell reklam (det står tydligt i reglerna att man inte får göra reklam i syfte att tjäna pengar på användarna, och det var aldrig tanken.

 

Ska se hur jag tar bort inlägget om det tolkas som så, det är inte något av oss vill.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Efter inlägg är gjorda finns det en liten tid att ända sen är allt låst. Vi moderatorer kan redigera och gömma vid behov. Vi tar oss en funderare om tråden ska fortsätta. Jag ser inte en direkt anledning än.

 

Axelman moderator

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...