Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Grönluvan

Länkarna öppnas inte i webben

Rekommendera Poster

Grönluvan

Va fasen, jag länkar massor i mina dokument i olika program, främst keynot, pages och driven, till webbsidor men det öppnas in, länkarna öppnar bara ett tomt fönster.

 

Vad är d som blockar? Har ingen brandvägg påslagen... 

Kan inget om datorer så förklara gärna i steg hur en kan kolla upp d.

 

Har senaste mac pro och high sierra

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
ronny

här kommer lite dialogrutor

 

 

Skärmklipp 2018-02-28 00.33.23.png

Skärmklipp 2018-02-28 00.33.06.png

Skärmklipp 2018-02-28 00.32.46.png

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Grönluvan
1 timme sedan, ronny säger:

här kommer lite dialogrutor

 

 

Skärmklipp 2018-02-28 00.33.23.png

Skärmklipp 2018-02-28 00.33.06.png

Skärmklipp 2018-02-28 00.32.46.png

Tack, men jag kan alltså skapa länkar och har gjort det i många år. Mitt problem är att alla länkar som jag någonsin har gjort inte öppnas, jo det öppnas, men bara en tom webbsida, i mitt fall googles första sida med sökruta, den dirigerar alltså inte till den sida som jag har länkat till....

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
lappen71

Är det nya eller gamla länkar?

Gamla länkar kan helt enkelt innebära att sidorna har försvunnit.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Grönluvan
2 timmar sedan, lappen71 säger:

Är det nya eller gamla länkar?

Gamla länkar kan helt enkelt innebära att sidorna har försvunnit.

Det är alla länkar, gamla som nya i alla program.

Redigerad av Grönluvan

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Grönluvan

Jag tänker att det antingen är nån inställning i systeminställningarna eller i Chrome som gör att länkarna inte öppnas, frågan är var och hur jag hittar det. Har letat.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Zmurwo
Postad (redigerade)

Jag har samma problem som du har @Grönluvan. Spelar ingen roll var länkarna är (mail eller dokument) eller vem som gjort dem (jag själv eller ngn annan i mail eller dokument). De öppnas bara i ett nytt tomt webbfönster.

 

Inte jättelänge sedan datorn började bete sig så här heller... var efter en uppdatering tror jag... 

 

Upptäckte nu att det verkar gälla bara Chrome och inte Safari... Byter jag till Safari som förvald webbläsare så funkar länkar i dokument och mail som de ska... Men som sagt inte i Chrome... och det har börjat ganska nyligen...

Hittar ingen lösning...

Redigerad av Zmurwo

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Grönluvan
2018-03-06 på 09:24, Zmurwo säger:

Jag har samma problem som du har @Grönluvan. Spelar ingen roll var länkarna är (mail eller dokument) eller vem som gjort dem (jag själv eller ngn annan i mail eller dokument). De öppnas bara i ett nytt tomt webbfönster.

 

Inte jättelänge sedan datorn började bete sig så här heller... var efter en uppdatering tror jag... 

 

Upptäckte nu att det verkar gälla bara Chrome och inte Safari... Byter jag till Safari som förvald webbläsare så funkar länkar i dokument och mail som de ska... Men som sagt inte i Chrome... och det har börjat ganska nyligen...

Hittar ingen lösning...

Jag hittade lösningen - det är chrome som måste uppdateras...

  • Tack 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...