MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Hetlund

Safari: Bokmärken utanför mapp?

Rekommendera Poster

Det har någon stans längs vägen dykt upp en lustig sak när jag försöker spara bokmärken i Safari: Förut kunde jag spara bokmärken direkt under Bokmärkesmenyn, men sedan en tid tillbaka visas bara mappar när jag försöker spara. Jag måste alltså spara nya bokmärken i någon av de befintliga mapparna (eller skapa en ny) och kan inte ha bokmärket på så att säga översta nivån. Går jag sedan in under Redigera bokmärken går det utmärkt att ta ur bokmärket ur mappen och lägga den löst.

 

Jag vet inte riktigt när det blev så här. Antingen har jag kommit åt någon inställning (som jag inte kan hitta igen) eller också hände det vid någon uppdatering.

 

Jag har Safari 10.1.2 och OS 10.10.5

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag googlade vidare och såg att detta är en bugg i High Sierra. Nu har jag ju inte High Sierra installerad, så det hjälpte inte så mycket.

 

I alla fall så installerade jag El Capitan 10.11.6 på min Mac Mini, och Safari 11.0.3 (precis som på min Mac Book Pro). Nu fungerar det i alla fall som jag vill – och som extra bonus så kan jag spara ämnen i Läslistan för att läsa den offline.

 

 

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×