Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
melliot

Undvika automatisk synkning av köpt musik

Rekommendera Poster

Hej,

 

När jag ansluter min iPhone (6) till min iMac så snyltar den automatiskt, vilket jag har som inställning - men när det gäller musiken så synkas automatiskt all musik jag köpt genom iTunes Store även om jag i musik-fliken INTE har valt dessa album för synkning. Hur kan jag ställa in så synkningen ENBART gäller de album/spellistor jag själv kryssar i?

 

Har letat i olika inställningar både i tfn o på datorn utan att hitta rätt.

 

mvh / Martin

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sammanfattning - Alternativ, kolla så du verkligen har "Synkronisera endast markerade låtar och videor" påslaget.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sammanfattning - Alternativ, kolla så du verkligen har "Synkronisera endast markerade låtar och videor" påslaget.

 

 

Jo, det är i-klickat.... hjälper inte. Har också valt bort att synka musik via iCloud på telefonen - samma sak, hjälper inte.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

I din telefon, gå till Inställningar > iTunes och App Store. Under Automatiska hämtningar, se till att Musik inte är aktiverat.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

I din telefon, gå till Inställningar > iTunes och App Store. Under Automatiska hämtningar, se till att Musik inte är aktiverat.

 

Gjorde det tidigare idag, och har synkat tfn efter det - ingen skillnad... den hämtade musiken är fortfarande där. Vågar inte riktigt ta steget att "radera från biblioteket" ifall jag tar bort dem från datorn också...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om du har iCloud musikbibliotek så speglar enheterna varandra och har tillgång till samma musik, raderar du från en enhet så raderas de från andra också. Köpt musik finns i spellistan Köpt, men har man iCloud musikbibliotek så ligger det mesta där i molnet. Dvs strömmas när det spelas, inte är lagrat i telefonen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 

Gjorde det tidigare idag, och har synkat tfn efter det - ingen skillnad... den hämtade musiken är fortfarande där. Vågar inte riktigt ta steget att "radera från biblioteket" ifall jag tar bort dem från datorn också...

 

Den musiken synkas alltså inte med din dator utan hämtas från molnet. När musiken redan har hämtats så tas den nog inte bort även om du ändrar den inställningen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...