Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Lightroom till macbook air


XeeD

Rekommendera Poster

Hej,

 

Får upp denna text när jag ska installera lightroom på min macbook:

 

"Den här datorn uppfyller inte de lägsta systemkraven för Lightroom CC. Systemkraven i hjälpdokumentationen innehåller en fullständig lista över maskinvaru- och programvarukrav för Lightroom CC."

 

Kollar man i hjälpdokumentationen så har jag det som krävs. Jag är ny mac användare så inte så insatt ännu. Jag har OS X Yosemite, Lightroom kräver att jag har OS X 10.11

Måste jag byta operativ system eller göra nån uppgradering för att få OS X 10.11?

 

Jag har en MacBook Air (13 tum, tidigt 2014)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gå in i App Store i datorn. (Äpplet - App store).

Där nyare Mac OS att hämta hem, och det är gratis. Apple släpper nya versioner varje höst, och den senaste versionen är Mac OS High Sierra (10.13). Det är bara den senaste som fungerar på ens dator som man kan hämta hem, pga den senaste har högst säkerhet. Om man inte hämtat versionerna innan när de kom, vilket du inte tycks ha gjort i det här fallet.

 

High Sierra kräver absolut nyaste Lightroom. Så efter installation av Lightroom kör en sökning av uppdateringar för att säkerställa du får den senaste. Se även till så du har de senaste mjukvarorna av andra program som du använder, för att minimera problem.

 

Innan installation och hämtning av nytt Mac OS, så kör en säker start - detta innebär visst systemunderhåll. Håll ner Shift och starta datorn, logga in, starta om.

 

Och så är de bra göra en säkerhetskopia innan uppdatering, men om du kör TimeMachine och har detta igång mot en extern hårddisk så görs det ca varje timme.

 

Installation av nytt OS byter ut systemmappen, övrigt ligger kvar som det är på datorn, men det kan förstås hända att en i stallation går fel och därför bra med säkerhetskopia.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...