Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Iordning - exportera bokföring (pga ny mac dator)


iordningpåmac

Rekommendera Poster

iordningpåmac

Hej,

Jag har en gammal Mac dator där jag haft programmet för bokföring installerat som heter Iordning.
Funkat hur bra som helst....men ny är min gamla Mac dator gammal och trött och jag har en ny.

Så jag har installerat (ifrån CD-skiva) mitt program Iordning, och sparat ner all min bokföring som jag hela tiden har sparat ner på samma ställe. En fil som har ändelsen ".bok". Den har jag sparat ner på ett USB-minne, och när jag efter installationen av programmet (CD:n) på den nya MacBook Pro datorn ska öppna ifrån USB-minnet (all min bokföring) så går det inte att öppna. Jag får felmeddelande "Filen går inte att öppna".

 

Jag har det där "prenumerationsnumret" på en etikett i CD-fordralet, och jag vet att jag på den förra datorn var tvungen att skriva in det efter 10:e verifikationen.
Kanske har det nåt med det att göra.

 

Är det någon därute som har installerat om programmet på en ny dator och som sedan har lyckats att öppna all sin bokföring?

 

Att exportera SIE filer är inget alternativ för mig så det bara öppnas som "enskilda dokument". Jag är ju intresserad av att få med all min bokföring som sträcker sig över flera räkenskapsår in på min nya dator.

 

Jag är mycket tacksam för hjälp....detaljerad sådan helst.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag har inte haft några problem med att byta dator och behålla bokföringen från iOrdning. Jag har använt TimeMachine för säkerhetskopior och sen hämtat in från TimeMachine i den nya datorn.

 

Iordning på CD? Låter som en rätt så gammal version... Jag har aldrig haft en så gammal iOrdning, jag har hämtat ner från nätet - och senaste säljs ju i App Store för Mac. Kolla med iOrdning att den verkligen fungerar på en ny dator. Iordning har ju kommit i många versioner sedan det fanns på CD. Troligen har du en för gammal version för datorn med nyare operativsystem.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...