Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Mesh-system


jodmark

Rekommendera Poster

Läser om mesh-system och undrar om det är något annat/tillför något jämfört med att ha en Airport Extreme samt "förstärka" räckvidden med Airport Express. Någon som vet om det är någon skillnad rent tekniskt?

 

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 1 month later...

"Kapar" den här tråden vilket troligen inte gör något. Kanske kommer då ett svar på TS fråga.. :)

 

Jag tittar själv på olika mesh-system. Läste nyss denna artikel: http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.682037/test-smarta-wifi-paket-tackning-hela-huset/sida/5/5-netgear-orbi

 

Jag har två frågor:

1. Läser jag som en kratta? det står att Netgear Orbi inte är en äkta mesh under minus. Men hittar inget i texten om det. Jag vet att jag läst det i en annan artikel tidigare, men hittar inte den nu. Vad är det som gör att det inte är äkta mesh?

2. Någon som har ett mesh-system? Personligen tycker jag det verkar vara svaret för många med dåliga täckning i hemmet. Jag själv har tex köpt en dyr router för att få täckning på altanen utan att lyckats. Då köpte jag en extender och det blev bättre. Men extendern fungerar inte helt perfekt. Skulle jag inte plöjt ned runt 2500 kr i router och extender på ett år skulle jag omedelbart köpt Asus Lyra.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...