Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Föra över bilder till USB - IGEN...


Avager

Rekommendera Poster

Hej!

 

Vill bara börja med att jag har verkligen läst igenom ett antal trådar innan jag startade denna, men blir inte klokare för det.

 

Jag har använt Mac sedan 2011 men aldrig riktigt behövt eller brytt mig om att lära mig hur man gör detta. Frågade till och med en vän till mig där han använt Mac sedan cirka 15 år tillbaka men för honom var det ingen enkel fråga heller.

 

Ja, rakt på sak:

 

Jag ska köpa ny Macbook imorgon och vill ladda över alla bilder jag har på denna till en USB.

 

Hur gör jag för att ladda över alla bilder på en USB för att föra över allt?

 

Då jag som sagt både Googlat och kollat igenom en del innan, så kan jag göra det enkelt och bara bifoga en bild här och så, hur går jag vidare härifrån?

 

Uppskattar hjälpen för en förvirrad användare. Detta verkar inte vara det absolut enklaste.

post-80775-0-56705400-1498321592_thumb.png

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Stereotypen

Skall du inte flytta hela kontot då?

 

Installera senaste OSX på din nya MacBook, sedan använder du Flyttassistenten på båda datorerna, och kan då flytta över delvis valda delar eller hela kontot, från den gamla macbooken till den nya.

 

Då kan den nya bli en kopia av den gamla och det är bara att tuffa på på den nya maskinen men att du hade på hårddisken på den gamla maskinen finns nu på den nya.

 

Ett underskattat program tycker jag.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag uppdaterar alltså min nuvarande Mac och den nya Macen, installerar Flyttassistenten och sedan väljer vad jag vill ta över när jag synkat dem? Kan jag alltså välja endast bildbiblioteket?

 

En annan sak som är helt irrelevant, men frågar ändå:

Jag skippar alltid alla "introduktions videor" på nya produkter jag köper pga min hybris över att vara en 90-tals unge som anser mig själv kunna teknik per automatik bara för att jag är uppväxt med det. Finns det sådant att tillgå när jag startar upp den nya Macen imorgon? :dumstrut:

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Bilder-biblioteket lan du lägga över på ett USB-minne och sen lägga in i den nya datorn i mappen Bilder. Om det är en Macbook 12" du skaffar så har den en ISB-C kontakt och ingen vanlig USB då behöver du en adapter för att koppla in ditt USB-minne. Detta finns i butiken där du köper din Macbook.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

(menar givetvis USB-C inte ISB-C :) )...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...