Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

VLC - Problem med repetering av avsnitt (A-B-slinga, Loop A-B)


Rufus58

Rekommendera Poster

Hej,

Använder enbart VLC samt ibland dess normalt utmärkta loopfunktion A-B, dvs. där man kan markera början och slut av ett avsnitt i en video för att spelas om och om igen.

 

Det görs genom man med ett klick på "A-B-slinga" under fliken "Uppspelning" markerar början på avsnittet, ytterligare ett klick markerar slutet på avsnittet och sedan spelas avsnittet automatiskt upp om och om tills man klicka en tredje gång på "A-B-slinga", se bild.

 

Problemet är att denna funktion sedan en tid inte funkar. Vid andra klicket på "A-B-slinga" återvänder VLC, som det ska, till punkten för det första klicket, MEN, VLC missar och passerar sedan punkten för det andra klicket, som om det inte gjorts.

 

Har försökt uppdatera VLC, men utan resultat. Har avinstallerat VLC och laddat ned och installerat på nytt, dock fortfarande med samma irriterande felfunktion. Hittar inga inställningar som rimligen kan ha med detta att göra. Har inte heller hittat någon vägledning via googling, endast anvisningar om hur man gör när det fungerar.

 

Mycket tacksam för råd och tips.

 

(MBP 2011 - OSX 10.11.6 - VLC 2.2.5.1)

 

/Rufus

post-73340-0-85741300-1497871055_thumb.png

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 months later...

Problemet har funnit sin lösning på så sätt att det tydligen är vissa filer där funktionen A-B-slinga inte fungerar. Får dra slutsatsen att det inte är ett program- eller användarfel.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...