Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

iPhone 5 synkar inte längre med iCloud


dsd

Rekommendera Poster

Hej,

 

Min iPhone 5 har slutat överföra bilder till iCloud. Har 45GB ledigt utrymme i iCloud så det är inte därför. Mobilen är up to date. Det står att jag har 616 filer att föra över. Ungefär 95% av bilderna finns redan på iCloud och har totalt 626 bilder i mobilen. För nån dag sedan när jag raderade bilder gick fotonas lagringsutrymme från 2,5BG till 5,75GB fast det inte fanns så mycket ledig plats i mobilen. Förstår inte riktigt vad som hänt. Överfört alla bilder till Mac:en i varje fall och synkat mobilen med 2 olika iTunes (för iTunes säger att jag har 2GB ledigt i mobilen och mobilen säger 200MB).

 

Någon som har tips på hur jag ska få igång överföringen igen? Läste någonstans att fotoappen måste vara stängd (och bilder öppen) så det är testat.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tålamod, det kan ta en jäkla tid men har du bara 200MB ledigt i mobilen lär knappast några nya bilder laddas ner från iCloud. Slå på optimerad bildlagring i telefonen för att förhoppningsvis frigöra lagringsutrymme och låt telefonen vara över natten med laddaren ansluten och uppkopplad till WiFi.

Hjälper inte det, blås hela telefonen och låt telefonen börja om från början med inläsning av iCloudbildbiblioteket.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Även fast telefonen är ansluten till wifi laddas inget upp...Har haft den på laddning och wifi hela veckan (mammaledig) men inget ändras, så började misstänka att det lättaste skulle vara att radera allt. Raderade redan all musik för att få lite utrymme då inte ens mailen fungerade mer! Men inte ändrade det något på fotofronton :/

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...