Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Kopiera filer från Iphoto


helloosaferide

Rekommendera Poster

helloosaferide

Jag har köpt en extern hårddisk nyligen som jag vill kopiera över mappar från iphoto till, notera att jag vill kopiera inte flytta över helt jag vill fortfarande spara vissa av dessa mappar på min dator i Iphoto.

När jag kopierar en hel mapp eller bilder i en mapp går det ibland att högerklicka in dom och klistra in i mapparna på den externa hårddisken och ibland inte. Varför händer detta? T.ex kan det gå att kopiera EN bild och klistra in på hårddisken så tre sekunder senare testar jag med tre bilder, då när jag sen högerklickar i hårddisken finns inte ens alternativet "klistra in" med, som om jag inte har kopierat något.

Varför ska det vara så krångligt att kopiera bilder från Iphoto in i ngn annan enhet?

Finns det något enklare sätt? Detta tar så otroligt mycket av min tid.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det går inte att kopiera över mappar från iPhoto. Anledningen är att "mappar" i iPhoto bara är en sorteringsordning, mapparna är alltså interna. Iphoto är ett registerprogram eller databasprogram för bilder och har sitt eget databasformat/registerfil. Iphoto kör alltså inte mot olika mappar på hårddisken i Finder. Det är därför som du måste *exportera* bilderna från iPhoto.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...