Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Meddelande appen vill inte skicka Sms!


Johan_angeflo

Rekommendera Poster

Johan_angeflo

Som rubriken säger. Ska förklara mitt ärende i detalj.

 

Jag har SMS kopplat min mobil till dator för att med enkelhet kunna skicka sms direkt från datorn till både iMessage enhet och inte. Problemet är nu att de han smått börjat på balla ur vad gäller själva skickandet. Ta emot meddelanden kan jag göra utan problem alls, problemet kommer då jag ska skicka. iMessage medd går bra men inte vanliga sms.

 

SÅ här.

Min iPhone är inställt på att sms koppla till mina två enheter (datorer) som jag har annars. En iMac och MBP.

Den är inställt på att skicka SMS om iMessage inte är tillgängligt. Den är därmed inloggad på iCloud och inställd på att skicka från mitt Tele nr. Funkar bra med att skicka och ta emot SMS

 

Min MBP fungerar sämre, Det är inloggad på iCloud, inställt på att skicka från mitt telenr, Verifierad via koden då dom kopplas ihop. Kontot är aktiverat. men då jag ska skicka säger den att de inte går, namnet på mottagaren är rödfärgat och säger att enhet är inte registrerad för iMessage. De har dock fungerat förut att skicka till denna.

 

NU... varför går de inte skicka sms ifrån meddelande appen på datorn till icke iMessage enheter?? är de någon bugg med senaste uppdateringen?

post-59519-0-09803100-1492156994_thumb.jpg

post-59519-0-23958400-1492157000_thumb.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...