Jump to content
Just nu i M3-nätverket

AppStore låst till land


Lacki Lok

Recommended Posts

Ibland undrar man om man lever på 20hundra-talet, eller om man (eller rättare sagt Apple) har fastnat i 80-talet. Ibland har jag hittat appar i Appstore (på paddan eller phonen) som jag skulle velat ladda ner, men man får meddelandet att appen enbart finns i den tyska Appstore:n. Inga problem, det går ja att växla överr genom att svara ja på frågan som dyker upp i meddelandet. Frid och fröjd tills man vill ladda ner appen. Går inte. Och varför inte det? Jo, för att kunna handla i tyska Appstore måste man antingen ha ett kreditkort från en tysk bank, eller ha mobilabonnemang hos tyska Telekom. Det är ju något man inte har som svensk, och tämligen svårt att ordna, om man nu skulle tycka det var värt besväret och den extra kostnaden.

Ja, så här sitter man nu och surfar på websidor från hela världen, handlar varor från världens alla hörn med det svenska kreditkortet, men hos Apple går det inte... tydligen har äpplet inte hunnit längre än till Adam efter Eva's första tugga. Det kanske var paradiset då... men vakna Apple, ni som alltid ville ligga steget före när det gäller framtidens teknik...

Link to comment
Share on other sites

Det är programmakaren som inte gett Apple rätt att sälja appen i (exempelvis) svenska app store. Inte Apples fel med andra ord.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...