MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rekommendera Poster

Ibland undrar man om man lever på 20hundra-talet, eller om man (eller rättare sagt Apple) har fastnat i 80-talet. Ibland har jag hittat appar i Appstore (på paddan eller phonen) som jag skulle velat ladda ner, men man får meddelandet att appen enbart finns i den tyska Appstore:n. Inga problem, det går ja att växla överr genom att svara ja på frågan som dyker upp i meddelandet. Frid och fröjd tills man vill ladda ner appen. Går inte. Och varför inte det? Jo, för att kunna handla i tyska Appstore måste man antingen ha ett kreditkort från en tysk bank, eller ha mobilabonnemang hos tyska Telekom. Det är ju något man inte har som svensk, och tämligen svårt att ordna, om man nu skulle tycka det var värt besväret och den extra kostnaden.

Ja, så här sitter man nu och surfar på websidor från hela världen, handlar varor från världens alla hörn med det svenska kreditkortet, men hos Apple går det inte... tydligen har äpplet inte hunnit längre än till Adam efter Eva's första tugga. Det kanske var paradiset då... men vakna Apple, ni som alltid ville ligga steget före när det gäller framtidens teknik...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är programmakaren som inte gett Apple rätt att sälja appen i (exempelvis) svenska app store. Inte Apples fel med andra ord.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×