Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Söker Front-end utvecklare till eSport/gaming startup


SamNiskanen

Rekommendera Poster

SamNiskanen

Vi är ett litet startup med stora ambitioner som brinner för e-sport. Vi är idag 5 personer: En full stack-utvecklare, en back-end-utvecklare, en UX-designer och två affärsutvecklare. Teamet håller till i Borlänge, Stockholm och Göteborg. Vår vision är att bygga ett hem åt både content-skapare, e-sportprofiler och fans. En samlingsplats för allt spel- och e-sportrelaterat innehåll där användaren kan personifiera sin upplevelse. Vi söker nu en utvecklare inom front-end som vill vara med på vår resa.

Utöver passion, personlig lämplighet, bildbarhet och förmågan att kunna kommunicera och samarbeta skulle det vara trevligt med någon som även har tekniska kunskaper.

Front-end

Programkod skrivs i JavaScript, närmare bestämt ES6/ECMAScript 2015, tillsammans med Aurelia - ett modernt ramverk för att utveckla single-page applications (SPA).

 

Här vore det trevligt om vederbörande har åtminstone grundläggande kunskaper om att utveckla SPA:er. Erfarenhet av Aurelia är meriterande, men är sekundärt jämfört med erfarenhet av något SPA-ramverk (det finns ju ett antal olika) och allmänna JavaScript-kunskaper.

 

Din roll

Rollen innebär både stor frihet och eget ansvar. Du kommer arbeta nära våra utvecklare och vår designer och du kommer ha möjlighet att påverka utformningen av såväl kod som arkitektur och nya features, varför vi gärna ser ett genuint intresse för gaming/e-sport. Alla i teamet hjälps åt med det som ska göras och därför är förmågan att kommunicera och planera viktig.

 

Vi jobbar med detta på vår fritid i dagsläget och kan erbjuda andelar i bolaget för rätt person

 

Hör av dig till hello@lurkit.com om du tycker att det låter spännande så tar vi det därifrån!

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...