Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Fråga om "dagboks app"


drunkfish

Recommended Posts

Hej!

 

Vet inte om detta är rätt plats att fråga men jag provar. Har en idé som säkert mer eller mindre finns idag men kanske inte på ett så simpelt plan som den jag önskar.

 

Jag själv och väldigt många andra kör någon form av fysisk dagbok på service arbeten där man utför ett antal olika arbeten varje dag. Där man skriver projekt, vad man gjort och tid. Kör själv med Day One just nu men ju simplare ju bättre känner jag.

 

Det finns en del fullfjädrade system för detta som Handyman och Skruv. Men borde även finnas ett enklare där man bara väljer dag i kalendern och lägger in olika projekt och väljer antal timmar med typ en rullgardinsvy eller liknande. Alltså ingen server tjänst som skickar iväg tiden utan, den bara sparas i telefon/paddan. Sen kanske man skulle kunna exportera veckovis till ett txt/pdf dokument. I kalendern skulle även dagarna som man gjort klart, säg 8 timmar visa grönt osv.

 

Om det inte redan finns, vore det mycke jobb för en kodknäckare att skriva en sådan app?

Link to comment
Share on other sites

Här är en skiss på hur det skulle kunna se ut...

 

Första vyn när man öppnar appen:

https://ibb.co/ntzQgF

 

Efter man klickat på en dag i kalendern:

När man ska lägga till tid efter man tryckt > Lägg till ny..
Gröna dagar innebär att 8 timmar är ifyllt, gula saknar tid än. Ex. vid lunchtid har man ju inte hunnit göra 8 timmar. Har försökt placera allt så det är enkelt och smidigt att manövrera med en hand.
För mig är det jätte simpelt, det är i stort sett bara dem tre vyerna som finns bortsett från exportera vyn. Simpelt, smidigt och snabbt anser jag. Vet inte vad ni andra tänker men all kritik, alla synpunkter osv är välkomna. Det är som sagt inte något avancerat utan bara för ens egen skull. Telefonen har man alltid med sig och jag känner att det vore smidigare att fylla i i den än i en fysiskt kalender.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...