Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

raderade SMS kommer tillbaka


TB-000

Rekommendera Poster

Tyvärr kommer mina raderade SMS tillbaka om jag får ett nytt SMS från samma nummer. Bokar jag t.ex. taxi med SMS-bekräftelse så kommer alla mina gamla taxibokning tillbaka på alla mina enheter.

 

Det här problemet började när jag ställde in så att SMS och meddelanden synkas mellan alla enheter. (Se https://support.apple.com/sv-se/HT204681#SMS ). Jag tror att problemet är kopplat till den här synken, men jag tycker att det är praktiskt att kunna skriva SMS på Mac med bra tangentbord och sedan skickar min iPhone iväg det. Jag tycker också att det är praktiskt att ha tillgång till inkommande SMS på min mac. Jag har använt det här sedan jag uppgraderade till iOS 10 och macOS 10.12.

 

De flesta SMS vill jag radera när de inte längre är aktuella - och så som jag använder SMS är dom inte aktuella speciellt länge.

 

Är det någon inställning jag missat? Är det någon annan som har samma fenomen? Är det någon som lyckats synka SMS mellan iPhone och mac, samt radera SMS så dom inte kommer tillbaka?

 

Förlåt om jag skrev det här under fel avdelning på forumet. Jag tycker inte att det är helt lätt att veta vad som är rätt avdelning för det.

 

Tack på förhand till er som svarar!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...