Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Kan inte återställa iPhone!


Min

Recommended Posts

Hej!

Igår hände något konstigt med min iPhone. När jag försöker knappa in lösenkoden så står det att den är inkorrekt, trots att jag vet att den är rätt. På grund av detta kan jag inte komma in på telefonen, och den har i intervaller blivit avaktiverad i mina desperata försök att öppna den. Jag vet inte om detta är något relevant men jag tyckte det var udda - de fyra prickarna som finns på skärmen är gråa när man trycker på en siffra, och inte vita. När jag skrivit in lösenkoden på en annan iPhone har alla prickarna varit vita, vilket är lite udda.

 

Men jag bestämde mig för att försöka återställa telefonen. Jag har säkerkopierat och synkroniserat den innan så jag tänkte att det inte skulle vara några problem. Men det står att jag inte kan återställa telefonen eftersom att jag inte stängt av ''Hitta min iPhone'' - men detta kan jag inte stänga av eftersom att jag inte kommer in på telefonen.

 

Sedan försökte jag radera enheten via iCloud, alltså ''hitta min iPhone''. Det står att den avvaktar raderingen, men det visar sig att raderingen kommer ske nästa gång som mobilen kopplas upp till ett nätverk(online), men det kommer inte gå eftersom att mobilen är i det läget då man måste knappa in lös- och pinkoden så den är inte uppkopplad till ett nätverk.

 

Hur ska jag göra, kan någon hjälpa mig?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...