Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Problem med App Store


ante65

Recommended Posts

Hej!

 

Jag har ett litet problem som jag inte lyckas lösa, och det är att så fort jag öppnar App Store på min iPad mini (retina) så blir jag informerad om att jag har tre väntande uppdateringar, men det går inte att uppdatera de "väntande" apparna. Det enda alternativ som finns är att öppna dem.

 

Att de inte går att uppdatera är i sig inget problem då jag är ganska säker på att jag har de senaste utgåvorna av apparna (Cubasis, AmpliTube och Concept). Det är mer det faktum att den lilla röda cirkeln som dyker upp på App Store-ikonen "skriker mig i ansiktet".

 

Jag har provat alla möjliga sätt att få bort den men inget verkar hjälpa...

 

Jag har rensat App Stores cache-minne genom att trycka tio gånger på någon av "knapparna" i appen utan resultat. Den röda cirkeln dyker upp en liten stund efter att appen laddat om sig.

 

Ett par omstarter har inte heller givit något resultat. Jag har även provat att göra "restore purchase" eftersom dessa appar erbjuder "in app purchases". Inte heller detta har någon effekt.

 

Att logga ut från App Store har inte heller givit något resultat.

 

Det enda som hjälper, dock högst temporärt är att stänga av "Uppdateringar" under "Inställningar", rensa App Stores cache och sedan sätta på "Uppdateringar" igen. Men så fort jag öppnar App Store - PANG! - så är den ilskna röda där igen.

 

Att avinstallera och återinstallera dessa appar är tyvärr inget alternativ.

 

Tacksam för alla tips som kan få mig att bli av med den ilskna röda.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...