Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Virus i min iPhone 6. Hjälp mig!


Idaalinneaa

Recommended Posts

Hej!

Ska sammanfatta så bra jag kan. Aldrig haft användare på nått forum, men när jag inte finner svar på mina frågor från appel support eller telefonbutiker vänder jag mig hit, i hopp att sätta ett slut på hur jag fick virus.

 

Maj 2015 var jag säker att någon försökt hackat/kapat min 4 månader gamla iPhone 6. Konstiga saker föregick i mobilen och jag misstänkte 1 person (min kille då) .

Juni 2015 fabriksåterställde jag den två ggr.

Juli 2015 börja den bli skum tyckte jag men la i gen energi på det. Mitt x (då varande kille) har haft min mobil i sitt rum (om jag varit ute och rökt, gått på toa etc) jag har inget att dölja i den så kan lämna den (den är låst med kod och simkod).

Av en slump stöter jag på honom en lördagnatt och är påväg från en fest och går med två vänner förbi andra långgatan i Göteborg (många pubar och mycket folk rörs sig där) han går i kapp mig. Jag finner det möjligt men sjukt slumpmässigt detta.

Detta var LÖRDAGNATT till söndag och han har då Hållit i min telefon och vad han sa han gjorde var att kolla igenom alla sms och meddelanden på Facebook.

5 DAGAR senare fredag , är jag ute och äter med två vänner och ska visa en bild jag har sparat i en mapp dom är kodad med två lösenord som ingen jag känner skulle kunna veta. Går in i min "hide-folder" och mitt bland alla bilder, finns en bild som jag INTE sparat , INTE printscreenat och helt omöjligt att den hamnat där. Dessutom står det på bilden och det är ett print screen i mina inställningar på licens eller certifikat och iOS 8.3 HAR VIRUS VARNING. Hade 8 virus på den??????

 

Idag har jag nytt sim, nytt nr, ny mobil, nya konton och email. Min hotmail var hackad några ggr och allt finns på kort och bevis.

 

JAG förstår mycket väl att det kan va mitt x. Jag är 120% säker att jag inte öppnat något på min gamla mobil. Men jag undrar VAD VAD VAD KAN HAN HA GJORT? Pluggat in min mobil i sin dator ? Skickat sms till mig?

Kollade mina detaljspeclistor från operatören jag hade. Jag har ringt två utlandsnummer? (Har inte gjort det) jag har 4 röstbrevlådan intalat från någons byxficka den där lördagsnatten han dök upp, man hör han och jag om mina vänner. Men det stod inte vem som ringt mig?

 

Jag vill bara höra om nån vet dem lättaste sätten ett x eller nån människa kan få virus på iPhone / appel . Han själv har samsung och kan "noll" om iPhone men iPhone kan dem flesta till och med första gången man håller den.... Ganska simpel telefon.

 

Tacksam för minsta svar om vad han kan ha gjort,

Tack!

Link to comment
Share on other sites

Nej du har absolut inget virus på din telefon.

 

Ditt inlägg är så rörigt och obegripligt att jag förstår inte frågeställningen.

Får inte folk lära sig korrekt svenska i skolan längre?

Link to comment
Share on other sites

Finns inga virus för iPhone...

 

- Däremot finns det paranoia för människor, kanske enklare och kolla upp det för din del?

 

:whistling:

Link to comment
Share on other sites

Håller med tidigare postare.

Börja med att byta lösenord på dina epostkonton. Byt sen lösenord på AppleID, Facebook och allt annat du har lösenord till. Kolla sen igenom om du delar ut fotoalbum, din position mm i t ex Hitta vänner och Facebook mm till någon som inte ska ha tillgång till detta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...