Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Anteckningar i MacBook har slutat synka (gmail)


Rekommendera Poster

catlin16

Jag har använt iPhone och iPad i flera år men är nybörjare när det gäller MacBook. Använder gmail och har länge kunnat synka mina anteckningar mellan gmail, iPhone och iPad. Till en början funkade det bra med min MacBook men för några månader sedan slutade synkningen att funka. Det är ungefär samtidigt som jag började använda tvåstegsverifiering i gmail, vet inte om det har något att göra med saken. Anteckningarna synkas mellan iPhone, iPad och gmail, men jag kan inte få det att funka igen på min MacBook. Har läst i många forum på nätet, och har försökt många föreslagna lösningar och inställningar men det går bara inte. Är det någon som vet vad som är felet, så vore jag tacksam!

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
mattem

Men är det inte så att du måste autentisera varje enskild enhet och att det inte är gjort med din MacBook? Hur ser inställningarna ut för ansluta enheter hos gmail ut?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
catlin16

Jag har varit in och kollat på gmail. Min iPad har fullständig åtkomst men ios och ios x har begränsad åtkomst. Trots det funkar synkningen mellan iPad och iPhone. Jag har tagit bort enheterna och ska se om jag kan lägga till dem igen, det går nämligen inte att ändra inställningar via gmail-kontot, bara ta bort åtkomst.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
catlin16

Enligt inställningarna på min mac ska allt synkas i mitt google-konto och det gör det också, allt utom anteckningar...

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...