Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

iPod Nano syns inte i datorn


Floden

Rekommendera Poster

Jag har en iPod Nano G2 som har fungerat väldigt bra. Jag har inte flyttat över så mycket ny musik på länge men senast för kanske ett halvår sedan fungerade det bra men nu vet jag inte vad som är fel. iPoden laddar men den syns inte i finder eller i iTunes. Jag har senaste iTunes (som jag inte tycker är lika lätt att synka från som de första versionerna). Jag hittar inga inställningar som berör synkning av iPod.

 

Vad ska jag göra för att kunna synka iPodden?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Synkinställningar i iTunes aktiveras först när iTunes har hittat en enhet att synka med. Om iTunes inte hittar din iPod, så har du inte tillgång till några synkinställningar. Om iTunes hittar din iPod så ska enheten dyka upp under spelkontrollerna till vänster, och markerar du enheten så startar du synken under "Sammanfattning". Under "Musik" så ställer du in vilka låtar och spellistor, album, artister etc. som ska synkas.

Jag visar här som det ser ut med min iPhone inkopplad, med en iPod så är det liknande förutom då att app:ar och sådant som handlar om iPhone inte används. Men grundprincipen är precis samma även med en iPod.

Klicka på enheten som dyker upp under spekontrollerna, sedan ställ in synkningen under "Musik". Längst ner finns en "Synkronisera"-knapp. Under "Sammanfattning" ställer du in olika alternativ för synk och säkerhetskopiering.

post-13591-0-00427900-1437324360_thumb.jpg

post-13591-0-07349100-1437324387_thumb.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...