Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Meridane

Trassel med blåtand & övriga nätverks inställningar

Rekommendera Poster

Skulle behöva lite hjälp med guider till blåtand, då jag försökt parkoppla Iphone 5 med MacBook Unibody OSX 10.10.2, Den säger att jag behöver kolla nätverksinställningen. Och går inte koppla ihop med blåtand, till trots att båda hittar varandra men nån halvmeter emellan.

 

Kör med Wifi till internet annars som fungerar utmärkt med TG79vn.

 

Vill frångå det hela med att man måste köra ihop usb med iphonen varje gång man vill uppdatera iphoto med bilder. Och jag har försökt med Airdrop men förstår mig inte riktigt på hur det där fungerar. Och båda har samma iCloud konto. Så vet inte hur jag skall få ihop det.

 

Om det går att få ihop istället för USB kabel. Mindre sladdertrassel gärna.

 

En annan sak jag märkte när jag körde Internetdelning i iphonen, på tåget var att några försökte koppla sig in på mitt nätverk i telefonen. Men vet inte riktigt hur man skall skydda sig. Är det då tillräcklig säkert, undrar jag? Och räcker det med det lösenord man får till hands i inställningen? Eller finns det andra sätt man kan göra det på?

 

Tack på förhand.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Blåtand är helt fel spår. Använd iCloud. Se till att din iPhone sparar tagna bilder till Bildström. Ställ in iPhoto att importera bilder automatiskt från Bildström. Klart!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...