Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Pluppen11

Ordning på låtar i en spellista i Spotify, iPhone 6

Rekommendera Poster

Halloj!

 

Har nyss införskaffat en iPhone 6 och har precis installerat Spotify. Jag har dock ett problem.

 

På min senaste androidlur kunde man ändra ordningen på låtarna inuti en spellista, till exempel så att de senaste låtar man lagt till hamnade högst upp i spellistan. Jag kan nu inte hitta hur man gör det? Jag vill alltså kunna spela upp låtarna i en sådan här ordning: Nya --> Gamla, om ni nu förstår? För tillfället hamnar de äldsta låtarna högst upp och de nyaste längst ner. Vore perfekt om någon visste hur och/eller om det går att fixa på något sätt!

 

Mvh

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det enda sättet jag känner till just nu är att göra det manuellt. Det vill säga att väl inne på spellistan klickar du på de tre punkterna uppe i högra hörnet och därefter Edit/Redigera (beroende på språk) och då kan du flytta om låtarna i den ordningen du vill ha dem. Det blir dock lite krångligt i längden men tänker att om man göra det från början så behöver man bara flytta en eller ett par låtar varje gång.

 

Alternativ två är att ändra ordningen på datorn, och hoppas på att ordningen följer med på telefonen, men är obeprövat för min del så ytterst oklart hur det fungerar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Spotify är helt uselt på sådant där. Alternativ två, att ändra på datorn, funkar inte. Det påverkar inte listans ordning på telefonen. Manuellt funkar, men det är ett rätt trist jobb med en lång lista.

 

Du kan göra en ny lista på datorn med samma låtar. Första gången du syncar med telefonen så kommer de i samma ordning på båda enheterna. Med det blir en rätt trist workaround om man ändrar listan ofta.

 

Saknar också en funktion för att spela en lista slumpvis men utan att ett spår kan spelas tre gånger och ett annat ingen gång som shuffle gör.

 

Spotify verkar satsa mycket på en massa fräcka nya funktioner med praktiska klassiska funktioner som många efterfrågar bryr de sig inte om. Påminner lite om ett annat företag......

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...