Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Knasbarn

Bara föra över sms från säkerhetskopian

Rekommendera Poster

Knasbarn

Hej!

Har precis skaffat mig en iPhone 6 då min 5a precis gett upp, men har säkerhetskopierat 5an och skulle vilja lägga över bara smsen och bilderna är det möjligt på något vis?

 

Vet inte om det stämmer men jag misstänker att jag kanske har massa små skitfiler på telefonen som tar plats utan att ha en funktion, kan det stämma?

Eller tycker ni jag ska starta den ren och komma över min separationsångest med sms och det haha!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Raphael

Säkerhetskopian är allt eller inget, går inte att selektivt hämta upp vissa delar bara - inte med de lösningar som Apple erbjuder. Om du ändå vill göra det får du ta till särskild mjukvara från andra leverantörer, här är en sådan lösning (som jag inte har testat själv)...

http://www.iskysoft.com/iphone-data-recovery-mac/itunes-data-recovery-for-mac.html


Gällande skräpfiler... Det som kan hända är systemet kan ha tappat bort att radera tillfälliga uppackningsfiler, men om man installerar om systemet igen så försvinner de. Och det är inget som sparas i en säkerhetskopia i vilket fall som helst... Så nej, jag skulle inte bry mig. :) Jag installerar hela säkerhetskopian, och om jag vill ha bort grejjer så tar jag bort app:ar och då försvinner även de lagrade data som tillhör den borttagna applikationen.

  • Rösta upp 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Knasbarn

Okej tack! Har startat den som en ny iPhone nu ändå men tror jag ska lägga in säkerhetskopian i alla fall imorgon... Vissa appar har förlorat data typ i-app-köp och sånt och är inte säker på om jag har App Store kvittona kvar så blir nog bättre om jag tar tillbaka allt :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Raphael

Köpen på App Store har du kvar, har du köpt på App Store så har du möjlighet att ladda hem applikationerna igen utan kostnad. App Store kommer ihåg dina köp.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...