Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Prisbelönt digital entreprenör söker apputvecklare mot equity i nytt p


Tablespoon

Rekommendera Poster

Jag är en flerfaldigt prisbelönt konceptutvecklare som driver ett antal startups inom den digitala sektorn. Nu har jag en ny idé och mina upparbetade utvecklarkontakter är uppbundna i pågående projekt. Om du är intresserad kan vi diskutera en equity-deal där alla självklart får andelar i förhållande till sin insats. Jag lägger in idé, koncept, formgivning, affärsmodell, marknadsföring, strategi och självklart mitt breda nätverk inom såväl startups som riskkapital.


Jag söker en öppen, ärlig och driven apputvecklare som kan utveckla för IOS (och självklart gärna de andra mobila plattformarna också). Jag tror mycket på rak kommunikation, transparens och att vara schysst i affärer.


Idén är ganska straight forward med mer fokus på klurig problemlösning vad gäller utvecklingen än avancerad kod. Appen kommer att vara gratis med affiliate-affärsmodell. Låga underhållskrav och inget content management gör att förtjänstmöjligheterna är goda redan tidigt i appens livscykel.


Om du är intresserad och vill diskutera ett samarbeta närmare så hör av dig så skickar jag över en kort presentation av idén. För mitt track record, kolla min LinkedIn.


Vänligen,


Jacob Landin


jacob@popmedia.se

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...