Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Vill jag ha digitala MacWorld + antiviruspaket?


Hep

Rekommendera Poster

Nu när papperstidningen gått i graven tänkte jag se vad det kostar att prenumerera på den digitala. Jag måste säga att jag blir brydd.

 

Tre månader 99 kronor. Ok, så långt är jag med. Kanske lite dyrare än jag trott, men varför inte?

 

Sex nummer kostar 199 kronor. Men vänta nu. Det kostar en krona extra att teckna sig för dubbla tiden. Hmm. Hur tänkte man nu?

 

Tolv månader för 399 kronor. Ytterligare någon krona i "straff" för att man binder sig för en längre tid. Märkligt. Fast nu får jag ju extra bonus också. "Mac-support" som jag inte hittar någon info om. Och ett antiviruspaket. Antivirus känns ju fantastiskt generöst. Jag har jobbat med Macar sedan -91 och aldrig ens sett ett antivirusprogram.

 

De får nog jobba på värdet på (eller införsäljningen av) de fantastiska bonusarna om jag ska känna mig lockad av att betala extra för en längre prenumeration. Eller har jag missat något?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Justerade en lite otydlig rubrik

 

Axelman moderator

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag har jobbat med Macar sedan -90. Och stött på antivirusprogram många gånger, mest tidigt 90-tal och på senare år. Nyttan är dock diskutabel.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det finns fler AV-program än eländeskod...

 

Nu hänger jag inte riktigt med. Är det riktat till mig, Alix eller vad? Oavsett vad har du säkert rätt i sak. Men frågan är väl fortfarande om man har eller haft någon nytta av det på en Mac.

 

Eller om det nu är en bra sak att få ett antivirusprogram - vilket får man? Om det nu är något bra att man får det "på köpet" så kanske det vore bra att berätta vilket det är och vad det gör för nytta. Fast det kanske bara är jag som är petig.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...