Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

2GTX 970m ( Bärbara ) Bättre än Värstingen GTX 980 Stationär !


DIF

Rekommendera Poster

Nu börjar m serien från Nvidia bli riktigt BRA 970 & 980m !!! Som "förhoppningsvis" letar sej in i nästa iMac !!!!

 

http://www.nordichardware.se/Grafik/baerbar-gamingdator-med-geforce-gtx-970m-sli-piskar-stationaera-gtx-980-med-marginal.html

 

Hur som hällts har Apple hamnat flera generationer efter med 755 775 780m ( inga från "Förra 800 mod fins hos Apple ! )

Hoppas "Rykten" om en iMac i Oktober stämmer !

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Såg det här på NH

 

 

5K-upplösning på ingång?

I årets nya operativsystem till plattformen, OS X 10.10 Yosemite, har det nu hittats referenser till skärmar med upp till 6 400 x 3 600 pixlar. En av upplösningarna som nämns är 5 120 x 2 880, vilket är fyra gånger upplösningen hos nuvarande Imac och Thunderbolt Display.

Frågan är dock när en sådan lansering skulle kunna ske. Det är inte omöjligt att Nvidia släpper en ny högupplöst Imac redan i höst, men då är frågan vilken grafikkrets som skulle användas för att driva den rejäla upplösningen. Det vore inte omöjligt att Apple rullar ut produkter med den högre upplösningen i samband med att Displayport 1.3 hittar ut på marknaden, vilket troligtvis även kommer medföra en ny Thunderbolt-standard med stöd för samma upplösningar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 

Mac-datorer i behov av högre upplösning

På Mac-sidan kan vi bland annat förvänta oss uppfräschade processorer och eventuellt en övergång till Maxwell-baserade grafikkretsar i de modeller som använder diskret grafik. Vi kan antagligen även räkna med att alla nya Mac-modeller får stöd för Thunderbolt 2 och förhoppnignsvis även HDMI 2.0. Det är antagligen ännu lite tidigt för en övergång till Intels Broadwell-processorer, såvida det inte rör sig om en papperslansering med leverans senare i år eller i början av nästa år.

Det är inte heller omöjligt att vi får se mer högupplösta Imac-modeller och Thunderbolt-skärmar med 4K- eller 5K-upplösning, då dessa legat kvar på en maximal upplösning på 2 560 x 1 440 pixlar under flera år. Även för Macbook Air är det hög tid för nya modeller med högre upplösning för att kunna konkurrera med Ultrabooks i samma storleksklass.

Presskonferensen går i vanlig ordning av stapeln klockan 19.00 svensk tid och kommer troligtvis gå att strömma från Apple. Vi på Nordichardware kommer även följa konferensen och sammanfatta vad Apple har i kikaren för fjärde kvartalet.

:)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 weeks later...

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...