Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Spotify till iPhone på spanska!?


vebben

Recommended Posts

Vi har två iPhone 4, en iPhone 5 som vi kör Spotify på, samma konto.

Den ena iPhone 4 (senast införskaffad och senaste iOS) som dottern använder laddade vi hem Spotify till men vi får bara appen på spanska eller liknande språk. Jag har raderat den och laddat hem den igen men fortfarande fel språk. Alla andra appar som den telefonen hämtat är på svenska så det är svenska iTunes. Det är som sagt bara den telefonen där Spotify är på fel språk.

 

Någon som vet vad det kan vara för fel? Nån inställning jag missat i just den telefonen?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jag har samma problem. Har laddat ner en del appar till min nya 5s men några av dessa är på japanska!!?? Eller liknande språk, jag kan naturligtvis inte läsa vad det står! Ladda om funkar inte, det ger bara samma resultat. Mycket mystiskt. Och irriterande när man behöver appen!

Link to comment
Share on other sites

testat logga ut från app-store o sedan in igen? samma problem?,testa med en hard-reset o sedan logga in igen,låter ju märkligt,men kan var värt ett försök att testa...

Link to comment
Share on other sites

Precis som på macen har iOS en rangordning för språk, dock lite annorlunda upplägg. Spotify finns inte på svenska därför väljer appen nästa språk i listan (spanska i ditt fall).

 

Lösning på problemet.

 

gå in på inställningar/allmänt/språk och byt till engelska, låt telefonen arbeta klart sen byt tillbaka till svenska igen..

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Jag gjorde som mac-patte sade och det funkade! Tusen tack! Jag trodde det var en bugg i systemet. :yeahbaby::D:)

 

 

 

(Jag lekte med telefoninställningarna ett par dagar innan jag fick simkortet. Då "råkade" jag visst ställa in ett annat språk....)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...