Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Falsk CC/GCC output


Glaurung

Rekommendera Poster

Tjenare!

 

Detta är en lite speciell förfrågan.

Jag skulle vilja ha tag i ett program som kräker ur sig output som liknar CC/GCC output när du kompilerar program. Det måste inte alls vara just CC/GCC utan kan vara annan typ av kompilerings-output.

Det får gärna "loppa" men det måste i alla fall minst vara 40 sekunder "unik" text, gärna längre.

Det behöver göra pauser och så vidare som en riktig CC/GCC output gör.

 

Någon som har något tips?

 

Tack för all hjälp.

 

Edit: Glömde, det måste vara i ett terminal fönster, det skall alltså inte vara från någon utvecklingsmiljö.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Joel Westerholm

Jag har inget tips om något som fejkar en kompilering, men varför inte göra det på riktigt? Vill du ha det långt ska det väl inte vara något problem att bara skriva ett enkelt skript som kör flera olika byggen efter varandra.

 

Ta ner källkoden till något av de större öppen källkods-projekten och testa, om du följer en guide så kommer det inte vara svårt. Gimp är ett tips:

 

https://sites.google.com/site/httimchen/2011_imagesvn/build-gimp-on-mac

 

Pakethanterarna Fink eller Mac Ports kan vara värt att kika på också. Det var flera år sedan jag grottade ner mig i något av dem så jag minns inte riktigt vilken output de ger, men det borde väl gå att googla fram om du inte hinner testa på en dator.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Fink

http://en.wikipedia.org/wiki/MacPorts

 

Jag gissar att detta ska användas som bakgrund i någon film eller något liknande, så det kanske kan vara värt att testa lite olika projekt tills du hittar ett som ser ut som du vill (eller du föreställer dig att tittarna tycker är trovärdigt :) ).

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Exakt, det är bakgrund i en film. Fan... Scriptat flera builds efter varandra hade jag inte tänkt på alls. Tack för det tipset (känner mig oerhört korkad när jag tänker på det).

 

Problemet jag har är ju tagning, paus, tagning, paus o.s.v och samtidigt så skall man (helst inte) behöva resetta dator och build bara för att builden tar 10 sekunder för kort tid. :D

 

Tack för tipset!!!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...