Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Bugg i iPad Air


dedoi

Recommended Posts

Jag har köp nya iPad Air wifi 64GB och ibland blir skärmen vit med en svart Apple-logga i mitten. Detta pågår i ca 10 sekunder och Ipaden är låst under tiden.

 

Jag undrar om det finns någon fler som har vart med om samma sak, om det finns någon lösning, om jag bara ska vänta på iOS 7 uppdatering eller om jag måste lämna in den där jag köpte den.

 

Någon som vet något om detta eller har någon tanke?

 

Dessutom kan jag inte spela i Region 3 på Deer Hunter 2014 för då crashar spelet men det lär ju vara en uppdatering från utvecklarna som behövs.

Link to comment
Share on other sites

iPhoneReservdelar.se

Det låter som att det är nån process som krashar och ipad botar om.

Se till att du har skicka data till apple aktiverat då blir de medvetna om problemet och fixar till det i nästa uppdatering.

Link to comment
Share on other sites

Jag har samma problem med.

Svart skärm som kommer nån gång i veckan.

Kan inte säga att det följer nått mönster

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jag har även råkat ut för sådana här "soft reboots" dessutom är ipaden buggig över lag när man är i inställningar vips så är man i hemskärmen och en del appar gör likadant. Autorotationen är seg när man väcker den och den skall rotera till rätt läge tar flera sekunder oftast och den är inte speciellt snabb vid start av program. Ångrar köpet till viss del trodde faktiskt den skulle vara mer piggare än vad den faktiskt är. Upplever hör och häpna min nexus 7 2013 rappare och mer flyt i menyer. Hoppas dom kommer med någon ny uppdatering som avhjälper dessa bugar och får fart på cpun.

Link to comment
Share on other sites

Det är ett känt problem, finns artikel här på macworld om det. Apple jobbar på en lösning av springboard-problemet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jag hade snarlika problem med min Air. Seg och ville inte som jag ville alltid. Det slutade med att den gav upp och inte gick att stänga av. Den pendlade mellan en mörkblå skärm och vita med äpplet lite som den ville. Den gick inte heller att fixa.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...