Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
arlecchino

LÖST Vad händer vid "avauktorisera alla"?

Rekommendera Poster

arlecchino

Jag har slarvigt nog inte avauktoriserat mina macar innan försäljning och nu kan jag självklart inte auktorisera mac nummer sex. iTunes har ju ett alternativ som heter "Avauktorisera alla" och som jag har förstått det är denna knapp min räddning. Jag undrar egentligen bara vad som händer när man använder denna funktion. Kan jag senare enkelt bara logga in med mitt Apple-ID på min sjätte Mac och räkna med att den automatiskt auktoriseras?

 

Tack på förhand!

post-60747-0-52158000-1382633956_thumb.png

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Telly82

Ja, det är just det som är meningen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Raphael

Ja först avauktoriserar du alla och då blir listan tom, sen kan du auktorisera vilken du vill och alltså börja om från början igen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...