Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
bombmannen

Flera iphone till ett Apple-id. Vill skapa nya.

Rekommendera Poster

bombmannen

Jag har två döttrar som också har sina iphones.

Dom använder samma Apple-id som jag och nu vill jag att dom skall ha sina egna id´n. Om jag skapar nya apple-id åt dom kommer allt på deras telefoner försvinna då?

Appar är inte så viktigt men telefonbok och dylikt vill jag ju gärna att dom har kvar. Antar att jag behöver återställa lurarna för att skapa nya id´n åt dom eller?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Raphael

App:ar försvinner inte, men man behöver logga in med det Apple ID som de är köpta med när de uppdateras. I övrigt kan de fortsätta att användas i telefonen.

Information i telefonboken försvinner vid byte av Apple ID om telefonbokens information är synkad med iCloud. Bryter man synkningen har man inte tillgång längre till telefonboken på iCloud. Men, om informationen i telefonboken är lagrad lokalt så är de inte kopplad till ett Apple ID och då försvinner de inte när man byter.

Samma sak med kalendern och mail, om de synkas med samma Apple ID (via iCloud) så har man inte tillgång till informationen längre när man bryter synken med det Apple ID, men om det är lagrat lokalt eller synkas med andra ID's eller mailtjänster så har du kvar det hela.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
bombmannen

Tusen tack! Då löser jag nog det :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...