Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Är detta samma väska?


Peter Westerlund

Rekommendera Poster

Peter Westerlund

Är dessa väskor verkligen samma:

 

Sk%C3%A4rmavbild%202013-07-07%20kl.%2014

http://store.apple.com/se/product/HC412VC/A/herschel-supply-15-tums-pop-quiz-plus-backpack?fnode=50&fs=m.tsFormFactor%3Dbackpack

 

och

 

Sk%C3%A4rmavbild%202013-07-07%20kl.%2014

http://shelta.se/products/brand/herschel-supply-co/herschel-supply-co-pop-quiz-10

 

Den på Apple's sida är visserligen en special, men det var som jag förstod det ett extra fack för iphone och ipad.

 

Men väskan på Apple's sida ser mycket fräschare och mer "upprätt" ut. Tror ni det är samma kvalitet och material på båda bara att Apples bild kanske inte speglar verkligheten lika bra? Eller vad tror ni?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Förmodligen samma material och kvalitet men inte exakt samma model eftersom väskan på Apples sida har ett "Plus" i modellnamnet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

förvillande lika, men jag tror ändå inte det är samma väska. Apples väska ser stadigare och gedignare ut.

På apples sida så visar man alla olika fack, varför gör man inte det på Shelta? Det är ju alla facken som är finesserna. Man kan nästan dra slutsatsen att det faktiskt inte finns motsvarande fack på Sheltas?

 

Men de är väldigt lika. Kan det helt enkelt bara vara så att Apple har bullat upp den fyllning?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Peter Westerlund

Såg på Herschel & Supplys hemsida att det fanns två till synes likadana "Pop Quiz Backpack". Där den ena modellen är något dyrare. Så det finns förmodligen två modeller där den ena är lite stadigare.

 

Vet däremot inte om jag vill ha den där. Den är snygg men vill kanske ha något mer "mognare". Gillar då Cote&Ciel, men var tog dom vägen? Säljs ju väldigt lite sånna i norden nu verkar det som. Vill helst inte behöva beställa från deras egna hemsida. Då blir det frakt från Paris på den redan dyra prislappen.

 

http://emea.coteetciel.com/store/backpacks.html

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vet ju inte hur ditt behov ser ut? Men själv är jag mycket nöjd med http://www.samsonite.se/inventure2-security-laptop-backpack-m-35-8cm-14-1inch-black/product-en.htm?or=5569302312&shs=%7B5b4cd487-f224-4dc9-8699-b4c73d5d90a2%7D med infällt dolt blixtlåsstopp

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Peter Westerlund

Har beställt den röda Herschel & Supply nu.

 

Måste säga att Apple Store verkligen är märkligt. För någon vecka sedan hade jag en kundvagn där med den väskan. Det stod då att det var gratis frakt, trots att väskan bara kostar 639 kr. Jag hade ändå inte bestämt mig för väskan så jag avvaktade någon dag. Och när jag prövade göra en ny kundvagn någon dag senare så hade det där med gratis frakt försvunnit. Tyckte det kändes snopet så började fundera på om jag skulle beställa den ändå eller tjata på någon kompis att köpa något också för att få gratis frakt.

 

Jag avvaktade några dagar till.

 

Nu idag lägger jag en kundvagn igen med väskan. Nu är det plötsligt gratis frakt och den enda leveransmetoden som finns är Expressfrakt för 0 kr. Stört ju? Jättebra förstås men, någon som förstår sig på detta fenomen?

 

Blir ju nyfiken vad det rör sig om. Typ någon algoritm som känner av att jag varit inne och velat massa så nu vill dom få mig att köpa eller?

 

I så fall fungerade det, för nu kände jag att jag måste passa på att beställa, vilket jag gjorde.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...