MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Jump to content
Robinjonsson

iWiFi synkronisering med iPhone

Recommended Posts

När jag går in på inställningar-->allmänt-->iTunes wifi synkronisering så står där att man ska koppla mobilen med kabel till datorn och sen under alternativ kryssa i "synkronisera denna iPhone med Wifi"

 

Detta har jag gjort i iTunes men meddelandet står fortfarande kvar i iPhonen. Vad ska jag göra?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du kan aktivera Wi-Fi synk direkt i telefonen, under: Inställningar / iCloud / Lagring,säkerhetskopiering / iCloud-säkerhetskopia. — Själv kör jag med sladd till datorn, uppdaterar program och för över grejer där. Har man flera enheter så slipper man ju ladda ner och uppdatera på var och en då också. Wi-Fi synk låter ju bekvämt — Apple kallade det för ”PC-free” då det kom (om jag minns rätt) — att du inte behöver en dator och iTunes. Men jag kan inte se att det ännu passar mig i alla fall. Har testat — första gången tar lång tid — om du har en del program. Men du kan välja vad som säkerhetskopieras för att minska uppladdningen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du kan aktivera Wi-Fi synk direkt i telefonen, under: Inställningar / iCloud / Lagring,säkerhetskopiering / iCloud-säkerhetskopia. — Själv kör jag med sladd till datorn, uppdaterar program och för över grejer där. Har man flera enheter så slipper man ju ladda ner och uppdatera på var och en då också. Wi-Fi synk låter ju bekvämt — Apple kallade det för "PC-free" då det kom (om jag minns rätt) — att du inte behöver en dator och iTunes. Men jag kan inte se att det ännu passar mig i alla fall. Har testat — första gången tar lång tid — om du har en del program. Men du kan välja vad som säkerhetskopieras för att minska uppladdningen.

 

Wifi sync är inte samma sak som sync med icloud. Wifi sync är trådlös synkning med Itunes.

Det funkar sisådär med senaste Itunes. Itunes har svårt för att hitta mina enheter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×