Jump to content
Just nu i M3-nätverket

meddelande "webplatsen blocket.se vill använda din nuvarande plats


bob1

Recommended Posts

skall man klicka på ok eller avbryt?

 

detta meddelande kommer när man försöker nå blockets hemsida idag.

 

innehåller också detta,

"begär behörighet endast en gång per dygn"

 

tacksam för svar.

 

mvh,

bob

Link to comment
Share on other sites

Det där kommer ju upp sgs varje gång man använder en app för första ggn.

Sen kan det säkert vara strul med Blocket-appen.. det är ju inget man vet.

Link to comment
Share on other sites

color="#FF0000"]Det handlar väl om iPhone? Jag flyttar till rätt avdelning.

/moderator[/color]

Nix.

iPhone/iPad trodde jag också, men det händer i Safari på Mac OS X.

Link to comment
Share on other sites

Jag kör med Chrome o jag fick oxå upp det nu. Jag klickade bort det med krysset längst ut till höger (ej med på dumpen).

 

Är det nåt som Blocket programmerat? :ermm:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Blocket använder platsinformation för att utgå från det när man gör sökningar, så att man söker i området där man ungefärligen befinner sig. Det är ingen exakt platsinformation, det är vad som de kan hitta utifrån infon i nätet. Facebook gör samma sak, fast FB frågar inte om det utan bara gör det ändå...

Link to comment
Share on other sites

Jag kör med Chrome o jag fick oxå upp det nu. Jag klickade bort det med krysset längst ut till höger (ej med på dumpen).

 

Är det nåt som Blocket programmerat? :ermm:

 

 

Jag får samma meddelande i Chrome, men inte i Safari. Däremot i Safari så visades först lokalt väder, men efter att jag rensade Blocket's cookies och startade om Safari så stod där bara klart.se istället. :yeahbaby:

 

Att jag inte får medd. i DSafari kan det vara för att jag har platstjänsten urkryssad i Systeminställningarna kanske? :unsure:(Systeminställningar->Säkerhet->Privat)

Link to comment
Share on other sites

Jag får samma meddelande i Chrome, men inte i Safari. Däremot i Safari så visades först lokalt väder, men efter att jag rensade Blocket's cookies och startade om Safari så stod där bara klart.se istället. :yeahbaby:

 

Att jag inte får medd. i DSafari kan det vara för att jag har platstjänsten urkryssad i Systeminställningarna kanske? :unsure:(Systeminställningar->Säkerhet->Privat)

Är det en "Lejon-grej"?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Är det en "Lejon-grej"?

Nix. Kör snöleopard.

post-11001-099303300 1350565062_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...