Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
museo12

Demo Wmware och Windows demo?

Rekommendera Poster

museo12

Vill prova ett så enkelt program som Hitta Kursvinnare som är ett analysprogram för aktier. Det funkar inte på Mac och jag har bara Mac numera. Men, vill just bara pröva de 10 dagar man får. Såg att det fanns demoversion av Wmware Fusion och undrar om man kan köra det med ett demo av någon Windows version? Vill inte köpa på mig Wmware och Windows om det inte är nödvändigt. Skulle det funka tror ni? Om, ni tror det funkar är det någon som känner till någon demo av Windows som är lätt att installera? Kan nog vara allt från xp och framåt.

 

Om jag trivs med Hitta Kursvinnare får jag köpa på mig mer.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gojlos

Om du installerar Parallels Desktop så finns Windows 8 att ladda ner som demo.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Telly82

Se om du kan köra programmet i Wine.

http://www.winehq.org/

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Hetlund

I VMWare och Parallells kan du installera nästan vilket operativsystem som helst. Kanske har du en gammal skiva med Windows 98 eller så liggande? Eller på jobbet? På det flesta arbetsplatser finns det ofta en hög med oanvända äldre Windows-skivor. Och eftersom de inte används på någon dator är det lagligt att installera dem igen. Annars titta på Blocket eller Tradera, en skiva med Windows 98, ME eller 2000 ska du inte behöva ge så mycket för (förutsatt att "Hitta Kursvinnare" klarar så gamla operativsystem). Windows XP brukar man fortfarande få betala några hundralappar för.

 

Någon egentlig Demo av Windows 7 eller så lär du inte kunna hitta. I så fall är det piratkopior som kanske fungerar, kanske inte. Och kanske är lika mycket virus som programvara. (Windows 8 som Gojlos tipsar om är däremot laglig - egentligen en Beta-version för testare. Har inte provat den själv.)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Urdrik

Jag kör Hitta Kursvinnare på min MacBook och VirtualBox. Har fungerat jätte bra i flera år. VirtualBox är dessutom gratis ::)

Redigerad av Urdrik

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...