Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Ny iPhone och iMac nu i sommar? - Är det möjligt?


blackwall

Recommended Posts

Halloj där!

Nu börjar det komma en hel del rykten om nya iPhonen! I mitt fall så jag ointresserad av en iphone i alla fall i dagsläget. Så tänkte bara höra vad ni tror om att både en ny iphone och en imac kan lanseras på årets WWDC event? Blir det för mycket hype? Har apple gjort det förut? Osv, någon som vet?

 

Link to comment
Share on other sites

Skall man gissa något (och ingen tycks väl kunna presentera något annat) så är det väl troligare att de sprider ut sakerna över sommaren. En mängd saker tar helt enkelt rampljuset från varandra. Det är alltså inte speciellt smart marknadsföringsmässigt att lansera en mängd saker på en gång. Inte heller för utvecklingen eftersom ärligt talat Apple har ingen brådska idag med lanseringar. Ok, det brukar droppa på börsen i väntan strax inpå en ny telefon till exempel, då folk väntar tills den nya kommer. Men att i klump lansera förstör möjligheterna att på sikt bygga bra börskurs (även en sak företa betraktar när de håller på med produkter).

 

Nå. Vad gäller iPhone är väl senaste gissningarna att det lackar mot augusti eller senare på året. Vad gäller nya bärbara och även iMac så är väl gissningen att de kan lanseras strax efter bergslejonet släpps lös. Det mest om hårdvaran. Det är inte helt otroligt att bergslejonet kommer på WWDC nu. Sedan har vi naturligtvis iOS 6 som väl i gissningarnas tecken lanseras på WWDC nu strax nästa vecka. Då kommer väl sådan som deras eget Maps (och inte Googles variant) att finnas, och kanske en uppryckning av iWork. Kanske några fler saker. Men det borde räcka i några veckor. Ibland släpper ju Apple numer även uppgradering av hårdvara utan pukor och bombardemang, kanske för att inte för mycket fokusera och trötta ut sina åskådare.

 

 

Men det om den ganska linjära progressionen. Vad jag egentligen är intresserad av från Apple är om de lyckas lansera någon helt ny pryl eller en avsevärd förbättring av existerade (ja det är ju faktiskt så alltid, men mer eller mindre revolutionerande, kanske man kan hoppas). En sådan sak är vad som händer medTV-idén. Kan de komma med något helt nytt? En annan är om de kanske planerar något helt nytt, såsom en klocka med böjlig skärm (Samsung

) och "liquid metal" kanske (http://www.idownloadblog.com/2010/08/14/apples-liquid-metal-in-action/). Det vore väl spännande att ha FaceTime på en tunn klocka på armen ... typ Dick Tracy ;)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...