Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Amerikanska appar/svenska appar


iPhone97

Recommended Posts

Hej! För nå'n månad sen blev jag tipsad om hemsidan "Freemyapps" där man samlar på sig krediter genom att ladda ner sponsor appar, som man sedan kan lösa in mot koder, som man i sin tur löser in mot en specifik app i Appstore. Super! Tänkte jag, och började glatt ladda ner sponsor apparna. Men när jag kom till botten på sidan, så står det att de endast får lösas in i det amerikanska Appstore. Jag har inget amerikanskt iTunes konto, men det skulle jag gärna fixa om jag kunde få svar på min fråga: Hur reagerar iTunes när man kopplar in telefonen i datorn? (Om man har appar som är både från ett svenskt konto och ett amerikanskt) Kommer den bryskt börja radera alla appar som är inköpta med det svenska kontot, eller kommer iTunes inte att göra någonting?

 

Mycket tacksam för svar!smile.gif

 

Mvh, Johan

Link to comment
Share on other sites

Janne Suhr

Jag har ett engelskt konto på itunes och mitt svenska. Det är inget problem att blanda appar från dessa båda konton på min iPhone och iPad.

Link to comment
Share on other sites

Men då kan du inte ha visa kort inlaggt för isåfall måste du ha ett amerikanskt kort.. Men du kan ha utan kort

Link to comment
Share on other sites

iPhoneReservdelar.se

Vissa appar kollar även din ip adress, så du kan behöva en vpn för att få appen att fungera

Link to comment
Share on other sites

Har nu testat och ladda ner en app och föra över den...och det fungerade galant!celb%20(7).gif Tack för all information! Och iPhoneReservdelar.se, vad är vpn? (Har hör/läst det 100-tals gånger, men aldrig tagit reda på vad det är.)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...