Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Jeaz

Nya iPad appen

Rekommendera Poster

Jeaz
Postad (redigerade)

Hej, lite osäker på vart detta hör hemma men tar det här. Nån får flytta på den om det är helt galet.

Till saken, nyligen så bytte ni "plattform" för iPad tidningen och måste få ur mig mitt missnöje. Från att ha varit en iPad anpassad läsupplevelse är det numera inte mycket mer än en pdf version av tidningen. Och samtidigt som det blivit garanterat billigare och enklare för er, har ni höjt priset för prenumeration med 50%. Så sämre och dyrare i ett svep. Dessutom har ni "förstört" alla gamla nummer av tidningen, som jag redan köpt, vilket måste vara något unikt i tidningssammanhang, att retroaktivt göra en köpt tidning sämre. Extra trist är att jag ganska nyligen förlängde min prenumeration, visserligen till det lägre priset, men nu är jag fast fram tills juni med något jag inte skulle ha betalat för. Riktigt tråkigt att ni väljer att istället för att gå i fronten och vara innovativa, väljer att utvecklas bakåt.

Redigerad av Jeaz

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
svannte

Jag kan inget annat än hålla med. Läsupplevelsen är på gränsen till katastrof och det känns bara som den här s.k uppdateringen är av ekonomiska själ. Och appen har ingen som helst existensberättigande eftersom samma ”icke-läsupplevelse” går att få i Paperton's app.

Mac och Apple motsvarar innovation, design och enkelhet, vilket också den tidigare appen gjorde. Uppdateringen är däremot det motsatta.

Rekomendera ingen att köpa tidningen via appen eftersom läsupplevelsen är så mycket sämre jämfört med papperstidningen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...