Jump to content
Just nu i M3-nätverket

iTunes, podcast saknar omslagsbild


fillilutten

Recommended Posts

Ingen av de podcast jag prenumererar på i iTunes har någon omslagsbild. Således synkas det självklart inte över någon omslagsbild till min iPhone. MEN när jag laddar hem samma podcast via iTunes på telefonen direkt så finns omslagsbilden där. Hur gör man för att man ska få med sig denna bild även via iTunes på datorn?

Några exempel på podcasts för att ni ska kunna jämföra med era bibliotek om ni har samma problem eller ej är - Spanarna i P1, Christer i P3, Aschberg på Radio 1, Filip & Fredriks podcast etc.

 

 

Ett märkligt fel som jag hoppas någon har en lösning på. Vill få det snyggt och prydligt i min telefon ju!

Tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

Är det ingen annan som har detta problem alltså? Märkligt...jag har googalt sönder mig utan resultat.

Link to comment
Share on other sites

Samma sak här. Tycker podkastfunktionen i i iTunes & iOS borde få en rejäl omgång uppmärksamhet. Men allt ska väl strömmas nu...

Link to comment
Share on other sites

Ladda hem Downcast till iPhonen så behöver du inte gå via iTunes för att ladda hem podcasts och du får alltid rätt omslagsbild till dina prenumerationer.

Link to comment
Share on other sites

Gjorde på samma sätt som du förut och jag lyckades aldrig få till det som jag ville ha det. Sedan laddade jag ned Instacast till iPhone och nu lyssnar jag till podcast varje sekund jag får ledig! Otroligt snygg och enkel app där man enkelt prenumererar på sina favoritpodcasts (kan rekommendera 5by5s podcasts med Dan Benjamin) som automaiskt laddas ner till din lur när det finns nya avsnitt. Så Instacast (15kr), måste testas!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...