Jump to content
Just nu i M3-nätverket

Musiken borta efter uppdatering


Crappycroy

Recommended Posts

Jag klantade till det :(

Jag skulle uppdatera sambons Iphone, men missade att synka musik bibloteket,. Det verkar inte finnas någon musik i säkkopian heller.

En del kan jag återställa via en backup på HD, Men hur får jag tillbaka alla köpta låtar?

 

Det enda jag hittade var att det gick i USA, Går det inte här?

 

Jag behöver hjälp. Som ni förstår är jag inte så populär för tillfället

Link to comment
Share on other sites

Har du inte kvar låtarna i iTunes? Har du köpt dom i iTunes på datorn så finns dom i datorn. Har du köpt låtarna via iTunes i mobilen så synkas dom ju över till datorn när du kopplar i mobilen. När du är inkopplad med datorn, kolla på tabben musik i din iphone, det kanske bara är så att dom inte är ikryssade att synkas.

Om du skall hämta låtarna från iTunes igen så kommer du få betala för dom. Det är bara program man kan ladda ner gratis på nytt.

Link to comment
Share on other sites

Har inte låtarna legat på datorn då? Eller har de alltid varit i iPhone utan att någonsin synkroniserats över till datorn?

När man kopplar in iPhone på sitt eget iTunes så synkroniseras ju låtarna som man har på sitt iTunes bibliotek.

Men då behöver man ju ha ett eget iTunes-bibliotek, alltså om du kopplar in hennes telefon på ditt så får hon ju dina låtar..

Har man en dator men flera iPhones så löser man det genom att ha flera användarkonton på datorn, då får man egna iTunes.

Link to comment
Share on other sites

Dessvärre är det så illa att hon aldrig synkat telefonen med datorn, eller jo. Jag tvingade henne till det en gång för något år sedan. Då lyckades hon få alla mailkontakter och div annan skit ini telefonen. Saker hon inte vile ha dit. Så jag fick henne inte till att göra om det. Vilket var synd.

Men som sagt, jag stod inte högt i kurs innan, och nu.........

Hjälp

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...